Veiciniet ādas atjaunošanos gan ārēji, gan iekšēji ar Artistry™ holistisko skaistumkopšanas risinājumu.

ujędrniający zestaw Artistry

Vai zinājāt, ka āda atjaunojas vidēji 28 dienu laikā? Turklāt, ādai kļūstot nobriedušākai, atjaunošanās notiek lēnāk.

Ādas atjaunošanās ir process, kurā ādas virsmas šūnas tiek aizstātas ar jaunām. Atjaunošanās efektivitāte ir svarīga veselīgam ādas izskatam un mirdzumam.
Tagad Jums ir pieejams holistisks risinājums, kas veicina ādas atjaunošanos un ir īstā atbilde uz visām svarīgākajām ādas kopšanas vajadzībām. Artistry holistiskais skaistumkopšanas risinājums aptver visu svarīgāko sejas un ķermeņa ikdienas kopšanā un sniedz papildu atbalstu gan ārēji, gan iekšēji, lai palīdzētu Jums iegūt veselīgu un mirdzošu ādas izskatu.

Varat izvēlēties kādu no trīs pieejamajiem risinājumiem atbilstoši ādas vajadzībām:

Mitrinošais:
svaigam, mirdzošam izskatam, lai āda izskatītos jauneklīga.
Pasūtījuma Nr. 320868

Atjaunojošais:
barojiet un nostipriniet ādu, lai mazinātu pirmās novecošanās pazīmes.
Pasūtījuma Nr. 320871

Nostiprinošais:
piešķiriet ādai mirdzumu un palīdziet tai cīnīties pret izteiktām novecošanās pazīmēm.
Pasūtījuma Nr. 320874

Katrs risinājums ietver:

  • Artistry Skin Nutrition™ mini komplektu: ikdienā nepieciešamā attīrīšana, tonizēšana un mitrināšana ar produktiem, kas kopj Jūsu ādu.
  • Artistry Skin Nutrition dienas serums ar C vitamīnu un 3 veidu hialuronskābi:: C vitamīns, antioksidanti un 3 veidu hialuronskābe, lai Jūsu āda būtu mirdzošāka un tvirtāka.
  • Nutrilite™ Biotīns C Plus: lai iekšēji atbalstītu Jūsu ādu ar biotīnu un C vitamīnu, kā arī nodrošinātu kolagēnu.
  • Artistry Signature Select™ maskas un losjoni: lai apmierinātu konkrētas vajadzības, vienlaikus lutinot Jūsu ādu.

 

Par katru ARTISTRY HOLISTISKĀ SKAISTUMKOPŠANAS RISINĀJUMA pasūtījumu Jūs saņemsiet divas DĀVANAS:

  • JAUNO Artistry sejas un ķermeņa masāžas komplektu: lai piešķirtu enerģiju, uzlabotu cirkulāciju un labāk iemasētu produktus, vienlaikus mazinot saspringumu. Komplekts ir iepakots elegantā kastītē ar magnētisku aizdari.
  • JAUNO Artistry maisiņu: izgatavots no kokvilnas un ir tieši vajadzīgajā izmērā (23×30 cm), lai paņemtu līdzi sev svarīgākos skaistumkopšanas piederumus, lai arī kurp Jūs dotos.

Atklājiet jauno sejas un ķermeņa masāžas komplektu:

Artistry sejas un ķermeņa masāžas komplekts ietver nefrīta rullīti un Gua Sha, kas izgatavoti no dabiska nefrīta kvarcīta. Tie ir absolūti nepieciešami skaistumkopšanas piederumi, lai stimulētu zemādas cirkulāciju un iemasētu svarīgākās ādas kopšanas sastāvdaļas, vienlaikus ļaujot atslābināties un padarot ādu mundru un možu. Nefrīta rullītis ir paredzēts lietošanai uz sejas un kakla, savukārt Gua Sha akmeni var izmantot uz sejas un ķermeņa. Kvadrātkodā uz produkta iepakojuma ir saite uz produkta lapu un lietošanas videopamācību

Pieejama no 2023. gada 6. novembra